ZURU X-Shot Skins Last Stand Dart Blaster Graffiti

ZURU X-Shot Skins Last Stand Dart Blaster Graffiti
Kies één van die vier Skins uit de productlijn en ga de strijd aan met de X-Shot Last Stand! de Last Stand is een pump-action blaster met een roterende cilinder waar 14 pijltjes in passen. Het Zuru X-Shot speelgoedpistool wordt geleverd inclusief 16 X-Shot pijltjes en er zijn vier verschillende skins van beschikbaar; graffiti, dragon, apocalypse en game over. Leer meer over X-Shot X-Shot Skins brengt de in-game ervaring van het villen van je blaster in de echte wereld, kies je skin en doe mee aan de strijd. De X-Shot Skins Last Stand is de grootste blaster in de Skins-reeks en combineert epische vuurkracht, snelheid in actie en nauwkeurigheid in één blaster. Met een automatisch roterende loop met een capaciteit van 14 darts kun je meerdere doelen raken tot op 27 meter afstand. Ontketen 14 darts in seconden dankzij het gemakkelijk te vullen mechanisme. De Last Stand wordt geleverd met een tactische handgreep en rail voor eenvoudig laden en stelt je in staat om accessoires aan je blaster toe te voegen om een level omhoog te gaan. X-Shot Skins-darts bevatten nieuwe luchtzaktechnologie voor een sneller, verder en nauwkeuriger schot. De X-Shot Skins Last Stand-blaster wordt geleverd in 4 unieke skins om te selecteren en te verzamelen. Kies anders, kies X-Shot Skins. Belangrijkste kenmerken van de X-Shot speelgoedpistool Kies je skin - X-Shot Skins maakt gebruik van een nieuwe ultramoderne printtechnologie en is de eerste speciaal ontworpen blaster die de in-game-ervaring van het villen van je blaster naar het slagveld brengt. De X-Shot Skins Last Stand wordt geleverd in 4 unieke skins om te selecteren en te verzamelen: graffiti, dragon, apocalypse en game over. Kies anders, kies X-Shot Skins. Firing Power - The Last Stand is de grootste blaster in het X-Shot Skins-assortiment en zit boordevol punch! Raak meerdere doelen tot op 27 meter afstand. Dartcapaciteit - de X-Shot Skins Last Stand heeft een automatisch draaiende loop met 14 darts. Laat alle 14 darts binnen enkele seconden los met zijn gemakkelijk te primen en slam-vuurmechanisme. Air Pocket Technology - X-Shot Skins bevatten nieuwe en verbeterde Air Pocket Technology Darts voor een verdere, snellere en nauwkeurigere opname! Bijgesloten bij productverpakking: één X-Shot Skins Last Stand Blaster en 16 stuks Air Pocket Technology Foam Darts pijtjes.

Kaufen Sie dieses Set jetzt am günstigsten für 39,99 € bei myToys.de »
Dies ist die günstigste Lieferung in Deutschland für 43,94 €
» Jetzt besten preis je! «

Einige Links können Affiiatelinks sein. Als Amazon Associate verdiene ich mit qualifizierten Einkäufen. (mehr)

Preisgestaltungsinformationen

Aktueller Preis39,99 € 9,46 €
Standardpreis49,99 €
Höchsten Preis je51,44 €
Besten Preis je39,99 €
Preis ist 20% unterhalb der Standardpreis, ein 10,00 € Rabatt!
Aktuelle Preis seit January 23rd 2023
Fügen Sie zu Ihrer Speelwatch hinzu

Preisentwicklung

Amazon pricing is not included in price tracking/graph

Themen

Preis pro Laden

~ sind mit ungefähren Lieferkosten und MwSt. Differenz, da die tatsächlichen Lieferkosten je nach Gewicht und/ oder Maßen der Ware abweichen können.
Preise und Verfügbarkeiten können sich seit der letzten Aktualisierung geändert haben.

Keine örtliche Zustellung

Das ZURU X-Shot Skins Last Stand Dart Blaster Graffiti ist auf den folgenden Seiten erhältlich. Allerdings liefern diese nicht in die von Ihnen ausgewählte Region.
Manchmal können Sie jedoch mit Hilfe eines Versanddienstleisters trotzdem dort bestellen, wie z.B. mit Huifkar / Forward2me etc..

Spielzeug Details

Set Titel

ZURU X-Shot Skins Last Stand Dart Blaster Graffiti

MarkeZURU
Beobachtet seitOctober 2022
EAN4894680022706

Nutzer Kommentare zu ZURU X-Shot Skins Last Stand Dart Blaster Graffiti - -----

Sie müssen eingeloggt sein, um eine Rezension hinterlassen zu können.

Ähnliche beliebte Spielzeuge

furReal - Cubby de Beer
Jetzt 68,33 €
+ 4,34 € (7%)

Mehr info

L.O.L. Surprise OMG Fashion Show - Missy Frost - Modepop
Jetzt 25,51 €
- 3,12 € (11%)

Mehr info

Catan Basisspel - Bordspel
Jetzt 38,99 €
- 0,28 € (1%)

Mehr info