Gabby‘s Poppenhuis

Gabby‘s Poppenhuis
Speel in je eigen poppenhuiswereld met het Gabby's Poppenhuis en breng de magie van Gabby's Dollhouse tot leven. Dit fantastische poppenhuis voor kinderen is meer dan 60 cm hoog en zit bomvol fantastische functies om te ontdekken, waaronder een toren met verassing doosjes, werkende krulstaartlift, geluiden en nog veel meer! Dit fantastische poppenhuis is het ultieme cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar. Het ideale poppenhuis cadeau voor verjaardagen, vakanties of welke gelegenheid dan ook. Wat kun je allemaal beleven in Gabby’s poppenhuis? Breng de magie van Gabby's Dollhouse tot leven. Met zijn op een kat geïnspireerde vorm en kleurrijke details ziet het er net zo uit als het huis van tv-serie. Met een Gabby-pop-actiefiguur van 8,9 cm, Pandy Poek-figuur, meubilair voor elke kamer, drie accessoires en twee verassing doosjes kun je direct aan de slag. Net als in de tv-serie kun je een verassing doos in de toren laten vallen en op de knop drukken om hem op te halen. Maak hem open voor een verrassing binnenin. Open het poppenhuis en druk op de knop aan de voorkant om liedjes, geluiden en zinnetjes van de tv-serie te horen. Met zoveel kamers en verrassingen om te verkennen, kun je je fantasie gebruiken om eindeloze avonturen te spelen met Gabby en haar beste maatje Pandy Poek. Ontspan op de kleurrijke bank van de muziekkamer en open de deur van de boom om een gast te onthullen op de achtergrond van de kamer. Krijg je trek? Draai de tafel in de keuken om van ontbijt naar diner. Maak vervolgens een ritje in de krulstaartlift en schuif hem omhoog om elke verdieping te bereiken. Help Gabby haar handen te wassen in de badkamerwastafel of ga op zoek naar een kleurrijke verrassing in het toilet. Laat Pandy Poek lekker uitrusten en ontspannen onder de speeltent in de slaapkamer. Laat je creativiteit de vrije loop op de ezel van de knutselkamer en geniet van de glijbaan in de speelkamer. Als je de bovenste verdieping bereikt, klap je het dak naar achteren om op de zolder te spelen. Voeg nog meer kamers toe aan je speelgoedhuis met de luxe kamers, elk apart verkrijgbaar - schuif de kamers rechtstreeks in de muren van het poppenhuis. Voor eenvoudig opbergen na een dag vol plezier kun je Gabby's Magische Poppenhuis met of zonder de luxe kamers sluiten. Inhoud Gabby’s poppenhuis 1 poppenhuis 1 Gabby-pop-figuur 1 Pandy Poek-figuur 8 meubelstukken (o.a.een bank, glijbaan en tafel) 2 poppenhuis pakketjes 3 accessoires 1 gebruiksaanwijzing Scan voor een laatste verrassing de QR-code in een van de verassing doosjes om een speciale beloning te ontgrendelen in de gratis Gabby's Poppenhuis-app - beschikbaar op iOS en Android.

Ausverkauft


Fügen Sie zu Ihrer Speelwatch hinzu und erhalten Sie eine E-Mail, wenn es wieder verfügbar ist!

Einige Links können Affiiatelinks sein. Als Amazon Associate verdiene ich mit qualifizierten Einkäufen. (mehr)

Preisgestaltungsinformationen

Letzte bekannte Preis89,99 €
Ausverkauft
Standardpreis89,99 €
Höchsten Preis je115,00 €
Besten Preis je74,99 €
Der letzte bekannte Preis ist gleich der Standardpreis!
Aktuelle Preis seit December 2nd 2022
Fügen Sie zu Ihrer Speelwatch hinzu

Preisentwicklung

Amazon pricing is not included in price tracking/graph

Themen

Preis pro Laden

Laden Name Bewertung Aktueller Preis Zugestellt Verändert
Ausverkauft
~ sind mit ungefähren Lieferkosten und MwSt. Differenz, da die tatsächlichen Lieferkosten je nach Gewicht und/ oder Maßen der Ware abweichen können.
Preise und Verfügbarkeiten können sich seit der letzten Aktualisierung geändert haben.

Keine örtliche Zustellung

Das Gabby‘s Poppenhuis ist auf den folgenden Seiten erhältlich. Allerdings liefern diese nicht in die von Ihnen ausgewählte Region.
Manchmal können Sie jedoch mit Hilfe eines Versanddienstleisters trotzdem dort bestellen, wie z.B. mit Huifkar / Forward2me etc..

Nicht mehr verfügbar

Das Gabby‘s Poppenhuis ist nicht mehr direkt verfügbar bei den untenstehenden Webseiten. Bei externen Partnern dieser Webseiten könnte das Spielzeug jedoch noch verfügbar sein.

Laden Name Bewertung Letzter Preis Letzte Verfügbarkeit
99,99 €Nov 25, 2022Mehr info
99,99 €Nov 25, 2022Mehr info
91,92 € / 79,99 £Nov 20, 2022Mehr info
99,99 €Nov 19, 2022Mehr info
99,99 €Nov 19, 2022Mehr info
94,99 €Nov 19, 2022Mehr info
94,50 €Nov 14, 2022Mehr info
99,99 €Nov 07, 2022Mehr info
93,78 €Nov 06, 2022Mehr info
89,99 €Nov 05, 2022Mehr info

Spielzeug Details

Set Titel

Gabby‘s Poppenhuis

Beobachtet seitOctober 2022
EAN0778988364345

Nutzer Kommentare zu Gabby‘s Poppenhuis - ****- (4)

Sie müssen eingeloggt sein, um eine Rezension hinterlassen zu können.